Kernwaarden

DAIV Groep is ontstaan uit een in 1998 opgerichte eenmanszaak op het gebied van elektronische installaties.

Gedurende de jaren hebben wij onze setting gevonden binnen de divisies: Lighting, Installatie en Elektrotechniek.

Onze kernwaarden: ontzorgen en totale ondersteuning hebben gedurende de jaren een steeds prominentere- en specifiekere rol dan wel betekenis gekregen. Kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen en verwezenlijken is bij ons een niet te bediscuteren wet.
Om onze waarden en normen te kunnen blijven waarborgen zijn wij ons gedurende de jaren steeds meer gaan focussen op de eerder genoemde divisies, waarbij we de sectie bouw hebben afgestoten.

De expertise, kennis en vaardigheden opgedaan vanuit de realisatie van bouwprojecten draagt echter nog steeds bij aan ons bouwtechnisch inzicht. Dit gegeven als aanvulling op de uitvoering van de werkzaamheden binnen de eerder genoemde divisies, maakt het vandaag de dag voor ons mogelijk om ook binnen projectbeheer en begeleiding de puntjes op de i te zetten.

De operationele activiteiten van onze divisies vindt u onder andere terug in zowel de particuliere private sector, als de openbare sector, zoals scholen, retail en detailhandel, commerciƫle ruimtes en kantoorruimtes.