DAIV Elektrotechniek

De ontwikkelingen binnen de elektrotechniek (in de breedste zin van het woord) staan niet stil. Sinds halverwege vorige eeuw heeft deze branche een spurt gemaakt, zo niet te zeggen dat er nieuwe dimensies zijn bereikt. Van transistoren ter grootte van een kleine personenauto tot besturingssystemen zoals microprocessors. De ontwikkelingen staan niet stil en zullen zeker in de komende tijd nog evolueren.

Telematicanetwerken, IP-technologie, glasvezelinfrastructuur, domotica-toepassingen etc. zullen steeds meer worden ingezet ter vervanging van de traditionele signaal/stroom transport systemen.
Ook hierin heeft de divisie Elektrotechniek van de DAIV groep haar kernwaarden en het hieraan gelieerde Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ontegenzeggelijk gekoppeld.

Tussen onze leveranciers en onze divisie Elektrotechniek vindt een continue feedback plaats van idee├źn vanuit de praktijk, de theorie en productie. Door dit aanhoudende proces van research en development garanderen wij een up to date product.