Missie en Visie

Ontzorgen en totale ondersteuning zijn de kernwaarden van onze organisatie.

De DAIV groep richt zich op de markt door het werken met duurzame, innovatieve en vooruitstrevende producten en diensten op de gebieden van technische installaties in huizen, winkels en bedrijfspanden.
Wij helpen klanten van een idee tot de realisatie van technische installaties op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, data en communicatienetwerken. Wij zijn in onze aanpak anticiperend op de technische ontwikkelingen die gaande en komende zijn. Producten van de DAIV groep zijn bij de tijd en lopen de tijd vooruit. Dit realiseren wij door het nauwgezet volgen van de markt en door zelf idee├źn te ontwikkelen. Duurzame ontwikkelingen, gericht op het verantwoord omgaan met ons milieu, sturen ons in de toepassing van onze producten en inzet van onze diensten.

Visie
Klanten zijn de "broodheren" van de professionals van de DAIV groep. Klanten, groot of klein worden dan ook gekoesterd en kunnen rekenen op loyaliteit, service gerichtheid, kwaliteit en "eigenaarschap" van de professionals van de DAIV groep voor hun project.

Vanuit de visie op duurzaamheid zijn de professionals van de DAIV groep altijd gericht op oplossingen die een relatie hebben met zorg dragen voor het milieu, maatschappelijk ondernemen, en vooruitlopen op de ontwikkelingen.
De DAIV groep denkt mee, neemt positie in, is de samenwerkingspartner die vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid komt tot de juiste aanpak op de juiste plaats.