DAIV BEVEILIGING


Men kan Bewaken, Observeren en Controleren met één van onze systemen. Deze systemen worden allemaal door DAIV zelfstandig uitgevoerd. Onze klanten hebben dan ook één aanspreekpunt!

Wij hebben met onze jarenlange ervaring gekozen voor een sterke partner in de beveiligingsbranche. Europac Alarmcentrale zal alle meldingen correct en zorgvuldig doorcommuniceren naar uw medewerkers c.q. sleutelhouders. Van alle meldingen betreffende uw gebouwen en eigendommen die door Europac worden ontvangen zal een melding aan u en aan de DAIV groep worden gedaan. Hiermee houden wij zicht op uw systemen en houden wij uw installatie up-to-date.

De DAIV groep draagt er zorg voor dat na de melding(en) uw installatie wordt gecontroleerd en ge-reset binnen een acceptabele tijd zodat u weer volledig in charge bent met uw beveiligingssysteem. Installaties worden gecheckt op sabotage, disfunctioneren, storingsgevoeligheden, communicatie en dergelijke. Hiervoor sluiten wij een onderhoudscontract met u af als gebruiker.

Wij zijn in staat dergelijke installaties op de reeds aanwezige systemen aan te passen. U hoeft dus niet meteen uit te gaan van een geheel nieuw systeem.Dat wat goed is wordt behouden en we streven naar het perfecte systeem waarbij onaangename verrassingen tot een minimum worden beperkt. Natuurlijk kunnen wij ook geheel nieuwe installaties voor u verzorgen. We streven altijd naar uniformiteit in de door ons verzorgde installaties. Hiermee creëeren we duidelijkheid en beheersbaarheid. Tevens worden hierdoor de onderhoudskosten, eventuele vervanging en/of uit­breidingen significant goedkoper waardoor uw beveiligingsbudgetten kunnen worden ingezet voor uw core-business.

Wij willen ons specialisme graag met u delen. Voor uw beveiligingskwestie nemen wij graag de verantwoordelijkheid.